BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vær med til at skaffe flere bænke til at nye ro og natur

10-02-2018De fem landsbylaug på Broagerland har søgt og fået midler til at opsætte bænke på Broagerland. De første 11 er sat op, de fleste langs Gendarmstien, men også et par stykker på udsigtspunkter på Broagerland. På alle bænke sidder der et messingskilt med et citat og på nogle et firmalogo, og de første bænke er sponsoreret af Sønderborg Kommune og Broager Sparekasse.

På vegne af de fem landsbylaug sender Ingebeth Clausen fra Smøl en stærk opfordring til private og erhvervsliv på Broagerland.

- Vores ønske er at sætte endnu flere bænke og bord/bænkesæt op på Broagerland, så både turister og lokale får ro til fordybelse og samtidig nyde vores fantastiske natur. Men vi mangler midler.

Et bidrag, stort eller lille, vil gøre det muligt at komme videre, så endnu flere får mulighed for at opleve roen i naturen, oplyser hun.

Bænkene er lavet i egetræ af Janis Jung i Gammelgab (vi handler lokalt) og koster 2000 kr. pr. stk. og et bord/bænkesæt 5000 kr.

Hvis du vil være sponsor, så kontakt Ingebeth Clausen på mail: clausen1818@gmail.com eller telefon 23461523.

De fem landsbylaug bag initiativet er landsbylaugene i Skodsbøl, Dynt/Skelde/Gammelgab, Busholm/Iller Brunsnæs, Vemmingbund og Smøl.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk