BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagers Udviklingsforum arbejder i bredden

05-09-2017


- Vi nedlægger Broager & omegns Handels & Erhvervsforening, så fremtidige aktiviteter til gavn for handel, erhverv, foreninger og borgere gennemføres i regi af den nye paraplyorganisation for Broager, fortæller én af initiativtagerne til den nye forening, Jørgen Horne. Han var aktiv i Handels & Erhvervsforeningen og har sagt ja til også at være med i Udviklingsforummet.

Gråsten og Augustenborg har oprettet et forum, en upolitisk forening, som er med til at understøtte aktiviteterne bredt i byen. Med den nye forening i Broager gør Broager nu tilsvarende og er klar, når kommunen igangsætter arbejdet med at beskrive en udviklingsstrategi for Broager efter de ideer og ønsker, borgerne og de bærende foreninger i Broager byder ind med. Politikerne har bedt embedsmændene om at indkalde foreningerne til et møde om det kommende projekt.

Broagers Udviklingsforum har samme formål som Hertugbyens Udviklingsforum og som Gråsten Forum. Derfor er vedtægterne for Broagers Udviklingsforum også stort set de samme, som i de to andre byer i kommunen, som har/får en udviklingsstrategi at arbejde med.

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk