BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lokalhistorisk arkiv er åbnet

11-08-2017


Carl Jürgen Bock er særdeles tilfreds med nye lokaler

Hvordan er det at flytte efter 27 år på samme adresse? Man har unægteligt samlet noget sammen i sp mange år, og når så beskeden lyder, at intet skal smides væk men tværtimod sikres for fremtidige generationer, så er der noget at se til.

Det ved hjælperne i Broager lokalhistoriske arkiv. 

- Det er jo let nok at flytte nogle kasser, men alt skal jo registreres, så derfor har flytningen fra Annas Minde til Broagerhus ikke været et spørgsmål om "kun" at flytte nogle kasser. Vi skal have det hele på plads, og der vil gå endnu nogle måneder med det, for vi må erkende, at vi også har fundet arkivalier, vi simpelthen ikke vidste, vi havde, fortæller Carl Jürgen Bock.

Han glæder sig over de meget bedre rammer i Broagerhus. Flere lokaler, større lokaler. De frivillige skal ikke længere sidde på nakken af hinanden.

Og rigtig mange mødte op på første åbningstid, selvom arkivet ikke havde skiltet med, at publikum atter kan benytte arkivet.
- Folk stod nærmest i kø for st komme ind og se de nye lokaler, og flere udenbys ønskede kg fik en rundvisning i Broagerhus, fortæller formanden for Lokalhistorisk Forening for Broagerland, Carl Jürgen Bock.

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk