BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Borgmester Erik Lauritzen: Det er altid dejligt, når kommunens bygninger bliver brugt.

07-04-2017Borgmester Erik Lauritzen klippede den røde snor og erklærede Broagerhus som indviet. Og det gjorde han efter en tale, hvor han slog fast, at mange kan få glæde af medborgerhuset – både unge og ældre, der kan samles om fælles interesser.

- I har fået det sted, I har manglet. Så nu har I rammerne til, at kulturen og foreningslivet kan blomstre i Broager, sagde borgmesteren og fortsatte:

-Huset kan forhåbentlig bidrage til, at I får et fællesskab og en sammenhængskraft i form af kulturelle og sociale arrangementer.

Vi ved allerede, at Ældresagen, pensionistforeningen, det lokalhistoriske arkiv, Røde Kors og områdets landsbylaug gerne vil bruge huset og håber også, at I får gang i aktiviteter for de unge.

Godt medborgerskab

Erik Lauritzen synes, at Broagerland er et dejligt sted, og han udtrykte stor glæde ved at se resultatet af renoveringen af det gamle rådhus, som der nu er fundet en ny anvendelse for.

- Der var stor interesse, da foreningen bag medborgerhuset startede. Det viser, I er nogle aktive borgere. Og medborgerskab og engagement er noget af det, vi både efterlyser og understøtter fra Sønderborg Kommunes side.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige en stor tak til alle, der har medvirket til, at Broager nu har et medborgerhus.

Tillykke med jeres nye medborgerhus. Jeg håber, det må blive til gavn og glæde for jer. 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk