BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerhus blev taget i brug til årsmødet 28. marts

28-03-2017En kæmpestor tak

Formanden for Ældre Sagen i Broager, Mona Rathje, glædede sig ikke kun over, at 108 deltog i årsmødet i Broagerhus. Hun udtrykte også stor tilfredshed med medborgerhuset.

- Vi turde i 2014 ikke i vores vildeste fantasi drømme om, at huset ville være færdig nu. Jeg ved, at der er brugt rigtig, rigtig mange times arbejde på, at huset nu fremstår så indbydende og flot. En kæmpestor tak til Jer alle der har været involveret, sagde formanden bl.a. i sin beretning. Og det blev Ældre Sagen, der som de første tog Broagerhus i brug, den 28. marts 2017.

Ny medlemsfremgang

Det er også en tilfreds formand, der ser tilbage på året 2016. - Vi har igen i år haft medlemsfremgang.  Sidste år var vi 1.225 medlemmer. Nu er vi 1.263 medlemmer. Det er rigtig dejligt, at så mange har lyst til at være med og til at støtte op om de ting vi laver, tusind tak skal I ha ` .

- Der er sikkert mange af Jer, der var med til Broagerhus `s generalforsamling. Her blev det nævnt, at Ældre Sagen havde givet penge til Broagerhus. Jeg vil gerne slå fast med syv tommer søm. Det er ikke os som lokalafdeling, der har sponsoreret pengene. Så rige er vi desværre ikke.

Et godt IT-lokale

Vi har søgt Velux Fonden om penge, helt nøjagtigt 41.200 kroner og fået dem bevilliget.  Ældre Sagen centralt har også en pulje, hvor der kan søges om penge til IT-udstyr. Her har vi søgt og fået 14.100 kr. De ansøgte er øremærket og kan kun bruges til IT. lokalet.

Udviklingen på IT-området sker så hurtigt, og skal man følge med, er det nødvendigt, at have det sidste nye udstyr .

Vi er glade for at have nogle rigtig dygtige folk til at undervise. De udbyder kurser og  holder  IT-cafe en gang om ugen. Her kan man bare komme og få de problemer løst, som man har, sagde formanden.

God økonomi

Hun bemærkede, at lokalafdelingen har en god økonomi. - Derfor forsøger vi at holde alle vore arrangementer i den billige ende. Det kan vi gøre, fordi vi har søgt og fået tilskud. bl.a. til vore søndagscafeer. Men vi har også den holdning, at det er medlemmernes penge, så de skal bruges på Jer og ikke stakkes, sagde Mona Rathje henvendt til de fremmødte, før hun sluttede med en kæmpestor tak til alle sponsorer og til alle frivillige i Ældre Sagen.  Uden Jeres hjælp var der ingen aktiviteter! .

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk