BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

90 frivillige fra BUI hjalp til med at afvikle garantmødet

30-03-2017


Foto: Broager Sparekasse

En hyggelig aften

Da den formelle del af aftenen var overstået, var det tid til den sædvanlige garant-menu: rejecocktail og kalvesteg. Herefter skulle aftenens festlige indslag stå sin prøve. Traditionen tro, var aftenens underholdning hemmelig indtil selve aftenen. Da det blev klart, at det var Kirsten Siggaard, der stod for underholdningen, var det med stor tilfredshed for de fleste i hallen.

De knap 700 garanter, som mødte op i Broagerhallen for at deltage i Broager Sparekasses garantmøde fik en rigtig hyggelig aften. Kirsten Siggaard var i hopla, og fik hele hallen til at synge med på klassikeren "Livstræet". Nogle andre klassikere blev det også til, mens gæsterne kunne nyde en kop kaffe og en småkage. Undervejs blev der også sunget med og vugget arm i arm i takt til musikken.

Broager Sparekasse vil gerne takke alle de glade garanter for god opbakning og en hyggelig aften. Herudover en STOR tak til BUI (Broagerlands Ungdoms- og Idrætsforening), som stillede med 90 frivillige hjælpere til servering af mad og drikkevarer. Tak til Kværs Kro, Broager Hallen, AV-centret og musikerne.

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk