BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BYRÅDSVALG – set fra Broagerland - Roy Hansen, Socialdemokratiet

10-11-2017


Roy Hansen, Skelde

En stemme fra Skelde

Politik skal være et fælles foretagende med ærlighed og klarhed som de kerneværdier der bygges på. Som politiker vil jeg ud over at ”være mig selv”, bruge de tanker og ideer jeg ser hos folk omkring mig, gamle såvel som unge. Det er mit ønske at føre en politik der er simpel, forståelig, menneskelig og gennemskuelig - Hvor man svarer på spørgsmål klart og tydeligt, uden at gemme sig bag forvirrende ”politiske svar” der hverken betyder ”ja” eller ”nej”. Jeg vil møde folk i øjenhøjde, og føre en politik hvor alle kan være med.

FOKUS PÅ LANDDISTRIKTERNE

Jeg interesserer mig for de små landsbyer og landdistrikter, og vil gerne se dem vokse og udvikle sig. Det er helt i orden at Sønderborg skal være kommunens ”fyrtårn”, men landdistrikterne må ikke glemmes i kampen om at gøre Sønderborg til Sønderjyllands samlingspunkt.

De små landsbyer har masser at byde på og er levende samfund i konstant udvikling, med ideer fra kreative ildsjæle.

Fra idé-spirer er frugtbare projekter som økosamfundet Soleng, Smøltårnet, cykelstien Skelde - Lille Dynt, samt den kommende cykelfærge Brunsnæs - Langballigau nogle af de ideer, som er blomstret frem i lokalsamfundet.

Det er mit ønske, at der skal flere ud og bo i de små landsbyer og nyde det fællesskab og den smukke natur, som vi har at byde på. Derudover skal det være lettere at etablere mindre virksomheder i landdistrikterne.

HUSK LIVETS SMÅ GLÆDER

Lokalarkiver, museer, kunst og dansk kultur er alle ting der bør dyrkes og bevares. Danmark er i konstant udvikling, men de gamle værdier og historier bør ikke glemmes. Der skal også stadig være plads til de små glæder i livet, såsom lokalsport, lokalforeninger og lokale events til glæde for alle.

 

Hvem er han?
Roy Hansen, 58 år, er gift med Mie og far til Caja. Roy er uddannet maskinarbejder og arbejder hos Danfoss Power Electronics A/S i Gråsten som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant.

Fritidsinteresser: Sport bl.a. badminton og tennis, samt campingliv og musik.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk