BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BYRÅDSVALG – set fra Broagerland - Gerhard Jacobsen, Slesvigsk Parti

11-11-2017


Gerhard Jacobsen

En stemme fra Illerstrandvej

Jeg bor på Illerstrandvej på Broagerland sammen med min kone Daniela. Vi er lykkelig ved at kunne bo et så dejligt sted med udsigt over Flensborg Fjord. Vi mærker dagligt de skiftende vejrlige forhold, som giver os god energi og minder os om, at der skal værnes om vores skønne natur.

Jeg er 53 år ung og stiller op for Slesvigsk Parti (S) for første gang, selvom mit politiske ståsted altid har været i dette parti. Min motivation for politik er dels, at jeg altid har interesseret mig for hvad der sker i nærområdet, på landsplan og i verden.

Specielt de seneste 3 år, hvor jeg har arbejdet for en genetablering af færgeforbindelsen fra Brunsnæs til Tyskland, har sat sine spor i mit virke for borgerne på Broagerland og i grænseområdet. Dernæst er jeg idemanden og dynamoen bag BIB Triatlon, som i 2018 for anden gang løber af stablen til fordel for færgen.

Min erfaring for at skabe resultater og gennemslagskraft skal man finde i min opvækst, erhvervsmæssig karriere og fritidsinteresser. Opvokset i Bajstrup ved Tinglev på en gård med masser af dyr, ansvar og frihed. Besøgt det tyske mindretals institutioner, hvor jeg har lært at agere og tænke i flere perspektiver. Uddannet speditør og været i ledende stillinger i såvel Danmark og Tyskland igennem mere end 30 år.

Har arbejder de seneste 4 år som pædagog på Barndomshjemmet i Aabenraa, hvor jeg støtter og hjælper børn. Min fritid har altid været præget af sport, hvor specielt håndbolden har været min store lidenskab. Har således spillet divisionshåndbold for Egene Gråsten i mange år, været elitetræner og er i dag dommer.

Venlig hilsen
Gerhard Jacobsen


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk