BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vises i Broager i september

12-04-2017


Maleri på rundtur – kommer til Broager til september

 

I dag onsdag den 19. april holdes den første fernisering og afsløring af et maleri, som skal på tur rundt til alle 16 skoler i Sønderborg Kommune. Det sker på Humlehøjskolen. Maleriet forventes at blive udstillet på  Broager Skole i september.

Maleriet er en gave fra Dansk Ungdoms Fællesråd som bevis på, at Sønderborg Kommune er udnævnt som Årets Ungdomskommune 2017. Det er malet af den serbiske kunster Marijana Oro.

Maleriets placering vil skifte med en fernisering én gang om måneden, hvor byrådspolitikere fra børne- og uddannelsesudvalget samt kultur-, borger- og fritidsudvalget deltager på skift. I dag på Humlehøjskolen er det Erik Lorenzen, formand for børne- og uddannelsesudvalget og Claus Klaris, medlem af kultur-, borger- og fritidsudvalget der står for ferniseringen.

Fakta om Ungdomskommuneprisen

Sønderborg Kommune fik blandt andet prisen for at inddrage de unge, når der skal træffes beslutninger og samtidig arbejde hårdt for hele tiden at sikre spændende tilbud og muligheder til unge i hele Sønderborg Kommune.

Dansk Ungdoms Fællesråd - i daglige tale DUF - uddeler hvert år "Ungdomskommuneprisen", der er en kåring af Danmarks bedste kommune for unge. For at komme i betragtning til prisen skal den indstillede kommune have gjort en ekstraordinær indsats for at forbedre unges deltagelse, fritid og levevilkår.

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk