BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

”Der er stor lyst til at bruge de nye rammer”

25-04-2017


Sussie Sommer er udtrådt af medborgerhusets bestyrelse for at hellige sig koordineringen af aktiviteterne i det kreative værksted

Det siger initiativtageren til det kreative værksted i Medborgerhuset, Sussie Sommer, Smøl. Hun er meget tilfreds med mødet i aftes mandag, hvor ikke færre end 25 mødte op og i arbejdsgrupper fik snakket om muligheder og ideer.

Der er ønsker om at oprette en foredrags-serie, en læsekreds og hobby-hold inden for smykker, knipling, stenmaling og strik for børn – for blot at nævne nogle af ønskerne fra mødet i Broagerhus.

- Nogle aktiviteter kommer i gang i de kommende uger. Andre venter til efteråret. Og vi tilstræber løbende at informere om det på denne hjemmeside, fortæller Sussie Sommer. Kig under ”Brugergrupper” i venstre spalte, når du klikker ind på Broagerhus.

Kontakt gerne initiativtagerne

Vil du snakke med initiativtageren til maler-holdet torsdag eftermiddag kl. 13-16 kan du ringe på 4014 7751. Du er velkommen, uanset om du maler med olie, akvarel eller acryl. Også andre aktiviteter er på vej. Kender du én, eller er du selv en habil klipler, så ring til Tina Jaeger Hansen tlf. 6012 2599. Og som nævnt på forsiden, så er der også et tilbud om at strikke onsdage om aftenen.

 

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk