BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Katrine Brock fortæller og giver tips om at præsetere kl. 13

11-05-2017Den nye topracer fra Principias vises frem for første gang og bliver først til Sct. Hans præsenteret ved en lukket forhandler-messe. Så det lokale cykelfolk får noget af en oplevelse i weekenden den 26.-27. maj på Skeldevej. De første 100 får tilmed en gratis grillpølse!

Publikum får ikke kun set nye cykler, når de møder op hos Kims Cykelservice på Skeldevej 17 lørdag den 27. maj.

Klokken 13 om lørdagen kommer verdens-etteren Katrine Brock fra Sønderborg og fortæller om sin sport og giver gode tips og tricks om at præstere, fortæller Dan Gottlieb. Hun har Kims Cykelservice som sponsor, og bliver betegnet som Sønderborgs sejeste sygeplejerske. Katrine Brock har senest vundet Ironman African Championship South Africa, og det var endda i en overvældende flot stil. Den 25-årige sønderborger var suveræn både på cykel og marathondistancen og kom i mål i tiden 10 timer 13 minutter og 51 sekunder. Sejren betyder, at Katrine Brock kan kalde sig afrikansk mester i ironman. Om denne oplevelse og om vejen til at kunne præstere på topniveau – ja, det kan du høre om lørdag den 26. maj.

Og så skal det da tilføjes, at sejren også har kvalificeret Katrine til verdensmesterskaberne i triathlon på Hawaii i oktober.

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk