BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Cirkus-familien flytter hver dag og besøger i sommer 145 byer

13-05-2017- Jo, det sker faktisk tit, at vi har udsolgt og 270 cirkusgæster i teltet, fortæller Daniel Deleuran fra Cirkus Mascot forud for deres optræden på ringriderpladsen i Broager Kr. Himmelfartsdag den 25. maj. Cirkus-folkene har været her i mange år og har kun i Sønderjylland i år skiftet fra Vester Sottrup til som noget nyt at spille forestillingen i Nybøl i stedet for. Der bliver stillet op og pakket ned og kørt til en ny by hver dag, 145 gange i sommer.

Vi samlet et hold af ca. 20 skønne mennesker og en masse fantastiske dyr og lavet den ”vildeste” cirkusforestilling nogensinde i vores lille manege. Gæsterne kan glæde sig til at komme helt til tæt på både artister og dyr, når vi tager hul på vores 24. cirkussæson.

I årets forestilling vil I opleve 9 schweiziske hyrdehund, flotte papegøjer, canadiske minigrise, tinkerhesten Amigo, sjove pudelhunde i alle størrelser, hanen Oskar og vores søde shetlandsponyer. Præcis derfor har vi valgt at kalde forestillingen for ”HELT USTYRLIGT”, for sådan er det nu engang med dyr – de vil det de selv vil og det skal de have lov til.

 

 

 

 

 

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk