BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Massiv markedsføring i Sønderjylland og Nordtyskland

13-05-2017


Endnu er tegningerne ikke offentliggjort af den nye eldrevne cykelfærge på Flensborg Fjord

Der er snakket cykelfærge fra Brunsnæs over Flensborg Fjord til Tyskland i flere end 25 år, og 2017 bliver et gennembrudsår for projektet. Så meget er sikkert. For myndighederne i Danmark og Tyskland er blevet enige om kravene til færgesejladsen på fjorden.

Og det lokale landsbylaug, kommunen og Erhvervsstyrelsen har fundet sammen om at lægge en plan. Snart er forretningsplanen, forslag til koncept og finansiering klar. Og lørdag den 27. maj samler Brunsnæs-Iller-Busholm landsbylaug alle interesserede til triatlon. Hele overskuddet går til fordel for færgen.

Solar-færgen skal kunne bruges til andet end cykler

- De 80.000 kr., som Vækstfonden i SE har givet os i støtte, begynder vi at bruge sidst i juni. Vi etablerer den bro, hvor den kommende færge skal lægge til, fortæller Gerhard Jacobsen fra landsbylauget. Broen bliver udstyret med bl.a. den el-kraft, der er nødvendig til at oplade batterierne på den nye solar-færge, som er tænkt bygget. Vi har snart både et driftsbudget og kan vise tegninger på færgen, som ikke kun skal være en cykelfærge men også kan bruges på anden vis. Det bliver bæredygtigt og bidrager til kommunens ønsker om at bliveCO2 neutral, fastslår Gerhard Jacobsen.

Håber på 30-50.000 kr. fra triatlonstævnet

Med triatlon-dagen 27. maj vil vi gerne for omverdenen vise, at vi lokalt byder ind, at vi lokalt har sat et mål, og at vi evner om handle. Vi har en forventning om, at så mange vil deltage, at vi får et overskud på 30-50.000 kr., siger dynamoen bag triatlon- og færgeprojekt.

Og det lader sig kun gøre, fordi rigtig mange sponsorer bakker op. Hummel, Linak, Petersen Tegl og DG Kappeln er hovedsponsorer, og der gennemføres en massiv markedsføring af, at denne triatlon skal øge opmærksomheden om færgesagen.

For første gang viser de store by-reklamer ved indfaldsvejene til Sønderborg og Gråsten også reklame for at deltage i triatlon i Brunsnæs, og syd for grænsen bliver der reklameret mere end nogensinde.

- Vi har fået utrolig flot opbakning fra Tyskland og forventer 100-200 deltagere fra begge sider af landegrænsen. Begge mindretal stiller hold for at markere, at det grænseoverskridende færge-projekt er for os alle, siger Gerhard Jacobsen.

Læs mere om det konkrete program den 27. maj på dette link:

http://bib.landsbylaug.dk/wp-content/uploads/FlyerDK.pdf 

 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk