BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mindeord

18-05-2017


Tidligere skatteinspektør i Broager Kommune, Hans Christensen, er død 84 år gammel.
Hans Christensen var Broager Kommune en skattet og dygtig skatteinspektør, som ud over sit daglige arbejde som leder af skatteforvaltningen i Broager, også var med til at opbygge og udvikle landsdækkende skattesystemer.  Hans gik aldrig på kompromis – tingene skulle være i orden.
I sin fritid var Hans også en meget aktiv person. Han blev medlem af FDF i Broager i oktober 1943 og var indtil sin død med i FDF´s bestyrelse som kasserer, Mange gamle FDFére glemmer aldrig de skønne og dejlige sammenkomster, som  vi havde i Lise og Hans´ hjem på Vestergade. Der blev snakket, hygget og spillet kort til langt ud på natten. I det hele taget så var Hans en meget aktiv FDF´er, og var delingsfører i Broager FDF rigtig mange år. 
Hans Christensen og hans hustru Lise var i mange år glade deltagere i Fodslaws arrangementer. Mange morgenstunder har vi set Hans og Lise vandre ad gader og stræder inden dagens arbejde startede.
Luftmeldekorpset har også nydt stor glæde af Hans Christensens evner og´ energi, og Hans fortalte med stor glæde og stolthed om korpsets muligheder og berettigelse.
I de seneste år lagde Hans også et enormt stort stykke arbejde i opbygningen af museet på Frøslevlejren.
Vi er mange, der vil savne Hans Christensens glade og altid friske humør og vore tanker går til Lise, Leif og Elin samt børnebørnene.
Æret være Hans Christensens minde.

Kenneth Schmidt og Erik Breum 

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk