BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vi skal have drøftet, hvorfor der ikke kom flere

27-05-2017


De mange sponsorer

I mange måneder har Gerhard Jacobsen brugt et utal af timer på at tilrettelægge BIB triatlon med kajakroning, cykel og løb. Han har kæmpet en kamp for at skaffe finansiering, og af billedet taget i eftermiddag lørdag dokumenteres, at den del er lykkedes rigtig godt. Omtalen i medierne har også været rimelig. Kendskabet til arrangementet har rigtig mange haft. Men kun få brugte denne viden til at møde op og bidrage til den deltager-succes, som arrangørerne virkelig har fortjent.

 - Selvfølgelig er jeg skuffet. I begtragtning af den kæmpeindsats men når jeg så ser på alle dem, der er mødt frem, så er der jo trods alt noget at glæde sig over, siger Gerhard Jacobsen i minutterne før kajak-dysten sættes i gang. Han har knapt fordøjet ærgrelsen over det lave fremmøde.

- Men hvad tror du, det skyldes?

- Vi skal have evalueret og drøftet, hvad vi måske kunne have gjort anderledes. Er det datoen for arrangementet? Der er bl.a. byfest i Sønderborg med damefrokost. Og der er oldtimer-løb i Gråsten. Eller er det ordet ”triatlon”, som er en barriere. Måske virket ordet afskrækkende, fordi folk så tror, at det er for eliten. Men hvis de læser programmet, kan de jo godt se, det mest af alt er en motions-arrangement. Nu må vi se, hvad konklusionen bliver. Hvad vi skal have kigget på.

Læs mere om forarbejdet på dette link: http://www.broagerhus.dk/nyheder?Action=1&NewsId=73&M=NewsV2&PID=11628

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk