BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Tjørnen skal have ro og kærlig omsorg

28-05-2017


Allerede ved indvielsen lørdag blev der kigget en ekstra gang.

De to lokale borgere, som har sponsoreret indkøbet af den nye hvidtjørn ved Brunsnæs, er ikke bekymrede over træets vilje til at gro. Den skal nok vokse sig stor, når den bare lige får ro og kærlig omsorg, fortæller Jørgen Skjoldgaard og Lisbeth G. Petersen.

- Vi har vandet træet morgen og aften siden det blev plantet for en uges tid siden, og vi selv og andre vil give træet en god start, fortæller de.

Alligevel skal der nok være dem, som lidt spændt afventer, om træer nu også finder sig til rette og bliver stort og robust. Faktisk er der jo også en grund til skepsissen. For det er ikke første gang, at den gamle tjørn fra Erik af Pommers tid bliver erstattet med en ny tjørn.

- I sommeren 2000 blev der plantet en ny – men jeg tager dagens træplantning som udtryk for, at hvidtjørnen fra 2000 ikke rigtig ville gro, bemærkede borgmester Erik Lauritzen i sin tale ved indvielsen – og føjede til:

- Jeg vil håbe, at den nye tjørn vil honorere alle jeres gode ønsker, og jeg håber, det lykkes – at træet vil vokse og, at mange vil komme og se det og nyde både freden og den smukke natur og udsigt her på Broagerland.

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk