BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lions Broager-Gråsten får Broager-præsident

07-06-2017


Det var både den nuværende og kommende præsident for Lions Broager-Gråsten, som i dag spillede en hovedrolle i Broagerhus, da der blev overrakt pæne pengegaver til fordel for børn og unge. Lions nuværende præsident overrakte pengene, efter at hans afløser, Erik Krogh, havde budt velkommen til de forholdsvis mange, som var mødt op for at overvære overrækkelsen af de 100.000 kr. i anledning af Lions 100 års fødselsdag.

- Lions Broager-Gråsten har det seneste år, godt og vel, doneret en halv million kroner til lokale formål. Til det nye medborgerhus her i Broager, som er fantastiske rammer for de lokale foreninger, og bl.a. også til et tilsvarende formål i den gamle skole i Egernsund. Mellem de to byer har der jo altid stået en tvekamp, bemærkede den nuværende Lions-præsidenten i sin gennemgang af Lions-historien frem til i dag.

-  Vi har nul udgifter til administration, fordi alt vores arbejde er finansieret af medlemmernes kontingent. Alt hvad vi samler ind, går til velgørende formål, og for vores lokale afdeling er det jo Oldtimer-løbet i Gråsten, der giver den største indtjening, sidste år ca. 200.000 kr., og i år formentlig tilsvarende, oplyste den afgående præsident for Lions Broager-Gråsten.

Se alle nyheder


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk