BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Vi slår dørene op for interesserede i nye fællesskaber

Vi slår dørene op for interesserede i nye bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland - den 21. marts på Iller Slot

Nu er vi så langt med arbejdet i Broagerland 3.0 med nye bo- og arbejdsfællesskaber øverst på dagsordenen, at vi inviterer interesserede fra nær og fjern med til de videre forberedelser. Det finder sted d. 21. marts 2020 med mulighed for en ekstra rundtur på halvøen dagen efter.

Ønsker du og evt. familie at bo og evt. også have et erhverv i et fællesskab her på Broagerland, så har I chancen for at høre og se nærmere og være med. I kan være evt. tilflyttere eller lokale, som ønsker nye rammer, og fællesskaberne er tænkt for folk i alle aldre, enlige som familier.

Læg også mærke til at fællesskaberne er tænkt som mere end bofællesskaber. Der skal være andre funktioner og aktiviteter, herunder faciliteter til mikroerhverv, og folk fra egnen samt gæster udefra skal også kunne bruge nogle af faciliteterne.

Fællesskaberne skal summe af liv hele dagen!   

Den 21. har vi fokus på de nye fællesskaber, og det foregår på Iller Slot, hvor vi midt på dagen desuden skal ud på en lille tur på Broagerland. Dagen efter, d. 22. marts, har vi arrangeret en tur for særligt interesserede i halvøens natur og kultur. Foreløbige programmer ses nedenfor.

Foreløbigt program d. 21. marts

Vi mødes kl. 10.00 og bruger formiddagen på en præsentation og drøftelse af visionen for Broagerland 3.0 og det konkrete arbejde med nye bo- og arbejdsfællesskaber. Vi skal f.eks. se skitser til et muligt første bo- og arbejdsfællesskab (en spændende landbrugsejendom) og drøfte de muligheder, der er det aktuelle sted. Vi har gode steder til flere nye bo- og arbejdsfællesskaber. 

Efter frokost på Iller Slot fortæller vi om alt det, som Broagerland kan byde på, og som også tilflyttere vil sætte pris på. I får et lille kompendium med det hele i. Vi skal herefter på bustur rundt på Broagerland, hvor vi kan se de mange herligheder og nogle af de steder på halvøen, hvor der evt. kunne etableres nye bo –og arbejdsfællesskaber.

Efter turen og en kop kaffe holder vi resten af eftermiddagen workshops, hvor alle kan være med i arbejdet med udvikling af nye bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland.

Før middagen på Iller Slot samler vi op, aftaler de næste skridt og holder en kort gå-summepause med mulighed for frisk luft og eftertanke. Middagen og aften er tænkt som et festligt arrangement, med mere networking og underholdning af O' Hein.

Foreløbigt program d. 22. marts

Vi mødes kl. 09:30 på Iller Slot til en kop bar kaffe. Her hører vi om alle de spændende aktiviteter og den store historie på Broagerland. Så kører vi i egne biler men med lokale guider: først til Broager Kirke og kirkegård med den berømte historie, derefter den flotte Broager by, siden Cathrinesminde Teglværks Museum, og undervejs skal vi høre f.eks. om cykelfærgen fra Brunsnæs til Tyskland og gå en tur på den berømte Gendarmstien - og meget mere.

Dagens program slutter kl. 14:00.

 

Praktiske oplysninger 

Deltagelse koster kr. 150 pr. person, hvilket dækker forplejning inkl. middag om aftenen samt den guidede tur d. 21. marts.

Såfremt I ønsker at overnatte, er der mulighed for det på Iller Slot for en pris på kr. 810 kr. for et dobbeltværelse inkl. morgenmad og 505 kr. for et enkeltværelse inkl. morgenmad.

Tager I med på turen d. 22. marts, skal I selv stå for befordring og forplejning mv.  

Tilmelding skal ske senest d. 7. marts til Ingebeth Clausen clausen1818@gmail.com. Husk at meddele om tilmeldingen alene gælder d. 21. marts, eller om den også gælder d. 22. marts. Ønske om evt. overnatning på Iller Slot skal ligeledes meddeles.  Oplys venligst dit telefonnummer.

Princippet bliver ’først til mølle’, for der er et begrænset antal pladser på Iller Slot.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk